Sporten og Casa della Mamma samarbejder


Casa della Mamma gør en forskel.

Vi støtter sporten:
Når du bestiller din måltidskasse, skal du skrive din klubs navn i feltet for bemærkninger , når du registrerer dig. Så ved vi, hvor vi skal sende vores sponsorat hen.

Undgå madspild:
Hos Casa della Mamma er vi meget bevist om madspild. Derfor har vi tilpasset vores bestillingsmenu, således at du kan vælge ekstra store portioner til eller fra.

Emballage:
Vi ønsker at genbruge emballage så meget som muligt. Derfor tager vi naturligvis gerne vores emballage med retur, fra den forringe leverance. Skønner vi den kan genavendes, sker dette. Alternativ køres emballagen på genbrugsstationen, således at den kan genbruges i andre sammenhæng.

Vores CO2 aftryk:
Vi tilrettelægger vores leveringsruter således at vi ikke køre flere kilometer en højest nødvendigt. Samtidig arbejder vi meget med leveringpunkter, som reducerer antallet af leveringssteder. Ydermere indeholder Italiensk mad generelt meget mindre kød end traditionelt dansk mad. Grøntsager udleder ikke samme CO2 mængder, som kødproduktion.


Nemme, sunde og gode madoplevelser – på italiensk

Vores produkter kommer enten fra producenter i Italien eller en lokal slagter og grønthandler. Det er altså ikke produkter som er fremstillet som kopi udenfor Italien. Du kan smage kvaliteten og vil genkende den unikke smagsoplevelse, som du måske selv har erfaret på en af dine ferier i Italien.

Vi byder dig velkommen i vores italienske univers af spændende autentiske madoplevelser.

– Mamma

Del denne side