Sporten og Casa della Mamma samarbejder


Har du et fordelskort som skal indløses ?

Har du støttet BM ved at købe et fordelskort til Casa della Mamma kan du indløse kortet her på siden. Alt du skal gøre er at sende en mail til info@casadellamamma.dk, hvor du skriver hvilke produkter du ønsker at købe. Så leverer vi den førstkommende mandag gratis til din hoveddør, hvis du bor på Fyn.

I mailen skal du oplyse følgende: Navn, adresse, telefonnummer, kortnummer samt hvilke produkter du ønsker at købe. Køber du for mere end værdien af dit fordelskort, afregner vi ved levering.

Torsdag den 5. november afholdt BM et arrangement for klubbens medlemmer. Det havde 3 hovedformål. 1. Der skulle hygges 2. 100 års jubilæumsvinen skulle vælges. 3. Stig Tøfting kom forbi og underholdte med sit foredrag “No Regrets” Det var en storslået aften. De ca. 90 deltagere skulle smage 3 forskellige vine og herefter stemme på den vin som de fandt bedst. Valget faldt på Volparo Cabernet Sauvignon, en vin som bliver produceret af vores leverandør i Italien , Podere Castorani.


Sammen med Boldklubben Marienlyst (BM) har vi netop langeret fordelskortet. Det betyder i alt sin enkelthed at klubben afdelinger på skift sælger et fordelskort til en pris af 50 kr. Den pågældende afdeling modtager 200 kort, som skal sælges til familie, venner og bekendte. Kortet kan anvendes i vores forretning og har en værdi af 50 kr. BM modtager 20 kr. per solgte kort og hver gang kortet vises efterfølgende modtager BM 10% af handlen. Det kalder vi dynamisk sponsorat.


Boldklubben Marienlyst er stolte over at kunne offentliggøre en samarbejds- og sponsoraftale med den italienske købmand på Skibhusvej 107 Casa della Mamma Skibhusvej.Stedets ejer Mamma Beate og hendes mand Jesper har boet i Italien og de har derfor en solid baggrund for at skabe et italiensk univers på Skibhusvej med originale italienske købmandsvarer købt direkte ved italienske producenter. Mamma Beate udtaler:”Jeg forsøger gennem mine måltidskasser at give mine danske landsmænd og kvinder et indblik i italiensk madkultur. Italiensk mad er ofte kødfattig, med langt mere fokus på grøntsager. Måske er det en af årsagerne til at italienerne har verdens højeste gennemsnitlige levealder. Jeg importerer gode sovse, pastaer, pestoer, vine og meget mere, og glæder mig til at vise Jer det italienske univers af fantastisk mad og drikke”Peter Larsen, sponsoransvarlig, BM udtaler:”Vi har lavet et super spændende koncept med Casa Della Mamma, hvor vi igennem salg af fordelskort/værdikuponer, vinsmagningsarrangementer, promovering af måltidskasser/poser får mulighed for at skabe et værdiskabende samarbejde som giver kick back til klubben og forhåbentlig flere kunder i butikken hos Casa Della Mamma”På fotos ses stedets daglige leder Mamma Beate, som ser frem til at få besøg af en masse medlemmer fra BM. Vi kan klart anbefale et besøg i butikken eller check hjemmesiden ud https://www.casadellamamma.dk/

Del denne side