Sporten og Casa della Mamma samarbejder


Måltidskasse med Italienske 3 retter

Fra: DKK 395,00 hver 4. uge

Casa della Mamma tager del i sporten og tilbyder 1 lækker italiensk måltidskasse med sunde og nærende retter i samarbejde med din idrætsklub. Hver gang vi leverer en kasse til dig modtager din klub 50 kr til støtte for sporten. Vi leverer en ny og spændende måltidskasse hver 4. uge, med 3 klassiske retter, som enhver italiensk Mamma ville servere for sin familie.

Måltidskassen indeholder både fersk kød, friske grøntsager, kolonialvarer samt Parmesanost og jomfru olivenolie. Derfor skal du planlægge at tilberede retterne senest 6 dage efter du har modtaget din måltidskasse.

Nederst på siden kan du se hvilke retter vi leverer i denne måned.

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Klassisk italiensk
  • Vegetar italiensk
  • Den gennemsnitlige sult
  • Den store sult
Clear

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Del denne side

Beskrivelse

Casa Della Mamma udvikler og sammensætter 3 lækre italienske måltider, som alle er hverdagsmad helt I samme ånd som enhver Mamma med respekt for italiensk madkultur ville gøre det. Selv til hverdag er det italienske køkken velsmagende og lækkert. Italienerne går ikke på kompromis når det gælder maden.

Vores Mamma Beata har boet I Italien og kender til traditionerne og madkulturen i støvlelandet. Mamma sammensætter vores månedlige måltidskasse varieret og ikke mindst enkelt. Hendes måltidskasse består af 3 retter hvortil der leveres fersk kød, ost og grøntsager. Du bestemmer selv hvor mange personer måltidkassen skal være til.

Når du abonnerer på en måltidskasse, får du 3 lækre italienske retter hver måned.

Alle ingredienserne er i en kvalitet, som italienerne forventer af deres hverdagsmad. Mange af retterne laves på blot 20-25 minutter – nemt, enkelt og utroligt velsmagende.

Yderligere information

Antal personer i husstanden

2, 3, 4, 5, 6

Variation

Klassisk italiensk, Vegetar italiensk

Undgå madspild - tilpas måltidskassens størrelse

Den gennemsnitlige sult, Den store sult

HVIS DU BESTILLER DIN MÅLTIDSKASSE I DAG, MODTAGER DU FØLGENDE RETTER:

Vores klassiske måltidskasse indeholder:
Melanzane ripiene – fyldte auberginer.
Gnocchi con pancetta, peperoncino, aglio e pomodorini – Gnocchi med bacon, chilli, hvidløg og pomodorini (Lombardia)
Occhietti con pancetta e funghi – pasta med bacon og champignon sauce (Puglia)

Vores Vegetar måltidskasse indeholder:
Melanzane ripiene – fyldte auberginer
Gnocchi con peperoncino, aglio e pomodorini – Gnocchi med chilli, hvidløg og pomodorini (Lombardia)
Occhietti con funghi – pasta med champignon sauce (Puglia)

Casa della Mamma gør en forskel.

Vi støtter sporten:
Når du bestiller din måltidskasse, skal du skrive din klubs navn i feltet for bemærkninger , når du registrerer dig. Så ved vi, hvor vi skal sende vores sponsorat hen.

Undgå madspild:
Hos Casa della Mamma er vi meget bevist om madspild. Derfor har vi tilpasset vores bestillingsmenu, således at du kan vælge ekstra store portioner til eller fra.

Emballage:
Vi ønsker at genbruge emballage så meget som muligt. Derfor tager vi naturligvis gerne vores emballage med retur, fra den forringe leverance. Skønner vi den kan genavendes, sker dette. Alternativ køres emballagen på genbrugsstationen, således at den kan genbruges i andre sammenhæng.

Vores CO2 aftryk:
Vi tilrettelægger vores leveringsruter således at vi ikke køre flere kilometer en højest nødvendigt. Samtidig arbejder vi meget med leveringpunkter, som reducerer antallet af leveringssteder. Ydermere indeholder Italiensk mad generelt meget mindre kød end traditionelt dansk mad. Grøntsager udleder ikke samme CO2 mængder, som kødproduktion.


Nemme, sunde og gode madoplevelser – på italiensk

Vores produkter kommer enten fra producenter i Italien eller en lokal slagter og grønthandler. Det er altså ikke produkter som er fremstillet som kopi udenfor Italien. Du kan smage kvaliteten og vil genkende den unikke smagsoplevelse, som du måske selv har erfaret på en af dine ferier i Italien.

Vi byder dig velkommen i vores italienske univers af spændende autentiske madoplevelser.

– Mamma