Italiensk Vinkursus inklusiv antipasto

Vores italienske vin kursus, tager deltagerne rundt i Italien. Vi skal tale om vinområderne, vinene, og ikke mindst menneskerne bag. Undervejs smager vi forskellige vine, ca. 4 vine per kursus dag. Dertil serveres lidt mundgodt fra Casa della Mammas store udvalg af italienske lækkerier. Hele kurset afholdes med fokus på hygge og en afslappet stemning.

Mange har lidt eller nogen kendskab til vin. Vi forsøger at favne bredt i vores fortællinger. Undervejs hygger vi med nogle små indlagte konkurrencer og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til og snakke om vinene.

Kurset afholdes hen over 3 hverdagsaftener og har en varighed på ca. 2 timer per aften. De 3 aftener afholdes hen over årets 3 første måneder i 2021. Vi afholder kurset på følgende dage. Når du har modtaget gavekortet skal du skrive til info@casadellamamma.dk og fortæller os hvilke dage der passer dig bedst.

  1. kursusdag – Vælg mellem 20. eller 21. januar 2021 kl. 18.30 til 20.30
  2. kursusdag – Vælg mellem 10. eller 11. februar 2021 kl. 18.30 til 20.30
  3. kursusdag – Vælg mellem 10. eller 11. marts 2021 kl. 18.30 til 20.30

Når du har bestilt dit gavekort, sender vi dig et lækkert gavekort, som du kan komme under juletræet. Der vil også være en lille folder, som beskriver kurset indhold.

Om vores fortæller
Jesper startede sin vinrejse i 1992 med et arbejdsophold hos Maison Calvet i Frankrig. Siden er fokus flyttet mod Italien, hvor vinene, kulturen og ikke mindst italienerne er Jesper store passion. Gennem sine snart 30 år i vinbranchen har Jesper rejst og oplevet vin i hele verden. Senest boede og arbejdede han i Italien og er netop hjemvendt for at dele ud af sine oplevelser og erfaringer.


Del denne side