Om Mamma

Idéen til Casa della Mamma, blev skabt mens jeg, Mamma Beata og min mand boede i Italien. Vi oplevede hverdagen i Italien. Handlen på torvet, familiehyggen på restauranterne, kaffetåren på caféerne. Kort sagt, en hverdag fyldt af liv og glade mennesker og en hverdag hvor maden fylder utroligt meget.

Enhver Mamma med respekt for sin italienske kultur, serverer altid et ordenligt måltid mad til sin kære. Det Italienske køkken er ofte simpelt og består af enkelte men sæsonaktuelle ingredienser. Hemmeligheden er ofte tilberedningstiden. Et godt og harmonisk måltid tager tid af tilberede.

Jeg forsøger gennem mine måltidskasser af give mine danske landsmænd og kvinder et indblik i italiensk madkultur. Italiensk mad er ofte kødfattig, med langt mere fokus på grøntsager. Måske er det en af årsagerne til at italienerne har verdens højeste gennemsnitlige levealder.

Du kan også købe nogle skønne originale ingredienser her i på min hjemmeside. Jeg importerer gode sovse, pastaer, pestoer, vine og meget mere.

Jeg glæder mig til at vise dig det italienske univers af fantastisk mad og drikke.

Med venlig hilsen

Mamma Beata

Del denne side