Italienske måltidskasser

Italienske måltidskasser fra Casa della Mamma emmer af italiensk madkultur. En madkultur som er elsket over hele verden og som også vi danskere sætter umådelig stor pris på. Vores Måltidskasse består af 5 retter. Måltidskassen kan tilpasse både til antallet af personer, mængden og hvorvidt måltidskassen skal indeholde klassiske eller vegetar retter. Vores måltidskasser leveres direkte til din hoveddør hver 4. uge. Sammen med hver eneste måltidskasse modtager du et “Mammas Skriv”, som beskriver en del italiensk madkultur, traditioner og historie. Mamma fortæller ud fra egne oplevelser, hvordan støvlandets indbyggere sætter dagens måltid i fokus. En stund hvor alle bekymringer sættes i skammekrogen og roen falder over familien, mens de lystigt fortæller om dagens oplevelser.

Vores måltidskasse klub
Vores måltidskasse kunder har også andre fordele. De modtager blandt andet et fordelskort, som giver ekstra rabat, når de handler på vores hjemmeside eller kommer i vores lille hyggelige købmandsbutik på Skibhusvej 107 i Odense. Derudover tilbyder vi også vores måltidskasse kunder at blive medimportør af gode vine. Vi Importerer en vin cirka 4 gange om året.

Vores ingredienser
Vi benytter kun de bedste råvarer. Vores kødpakker leveres fra Fyns Gourmet Kød. Kødet er udsøgt, lækkert og ikke mindst udskåret efter Casa della Mammas ønsker.

Vores idé bag måltidskasserne
Idéen til Casa della Mamma kom til verden, en søndag i 2017. Vi boede i Pescara i Abruzzo (midt-øst Italien) Vores søndags indkøbsture var en sand fornøjelse. Alle de lækre friske grøntsager, kød og fisk. Vi blev enige om at det skulle komme vores landsmænd i Danmark til gode. Derfor gik vi i gang med at kontakte relevante leverandører, således at vi kunne starte begynde at sælge autentiske italienske måltidskasser i Danmark. Enhver begyndelse er svær. Nu har vi lært det. Og vores måltidskasser er efterhånden solgt i alle dele af landet. Vi er en fynsk virksomhed, men vi leverer over hele landet.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater