2014 Brunello di Montepulciano DOCG

DKK 575,00

Brunello, Kongen af Sangiovese druen. Intet slår en god Brunello. Det er lige hvad vi har her. Druerne til denne vin er håndplukkede. Man har endda været vinmarkerne optil flere gange for at plukke hver enkelt drueklase på det helt rigtige modningstidspunkt. Druerne er selvsagt nøje udvalgt, idet hver eneste drueklase har været igennem hele to manuelle sorteringer på vingården.
Vinen er produceret af 100% Sangiovese druer. Den har været lagret i 2 år på egetræsfade, hvorefter den er lagret på flaske i 10-12 måneder inden den sættes til salg.
Den har en intens dybrød farve med et granatrødt skær og en pragtfuld duft med noter af blommer, kaffe og krydderier. Vinen har en fyldig, men samtidig fløjlsblød smag og opleves silkebløde i munden. Eftersmagen er vedvarende og lækker.

Kategorier: , ,
Del denne side

Beskrivelse

Producent: Banfi
Vinens nanv: Brunello di Montepulciano DOCG
Årgang og drue: 2014 Sangiovese

Castello Banfi er en Italiensk vingård beliggende i Montalcino i Toscana. Vingården er etableret i 1978 og råder i dag over 3000 hektar jord, hvoraf de ca. 1000 er beplantet med vinstokke. Siden etableringen har folkene bag Banfi kun investeret i det mest avanceret vinproduktionsudstyr. Hele herligheden er indrettet i en fæstning fra det 11. århundrede. Banfis konstante stræben efter det bedste, hr blandt andet resulteret i 12 kåringer som det bedste italienske vineri.