2017 Centine Toscana Rosso

DKK 135,00

Selvom det er svært at tale om hverdagsvin i denne prisklasse, er det ikke desto mindre det, som Centine er ment som. Den er produceret af druerne Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Vinen har lagret kortvarigt på små egetræsfade, hvilket øger intensiteten i vinen.
Du vil opleve en harmonisk vin med intens rubinrød farve og let krydret duft af svesker og brombær. Den er dejlig fyldig, men har samtidig en blød og behagelig frugtsmag med et strejf af lakrids. Eftersmagen er vedvarende og rar.

Kategorier: , ,
Del denne side

Beskrivelse

Producent: Banfi
Vinens nanv: Centine Toscana Rosso
Årgang og drue: 2017 Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon

Castello Banfi er en Italiensk vingård beliggende i Montalcino i Toscana. Vingården er etableret i 1978 og råder i dag over 3000 hektar jord, hvoraf de ca. 1000 er beplantet med vinstokke. Siden etableringen har folkene bag Banfi kun investeret i det mest avanceret vinproduktionsudstyr. Hele herligheden er indrettet i en fæstning fra det 11. århundrede. Banfis konstante stræben efter det bedste, hr blandt andet resulteret i 12 kåringer som det bedste italienske vineri.