2018 Centine Bianco

DKK 135,00

Selvom det er svært at tale om hverdagsvin i denne prisklasse, er det ikke desto mindre det, som Centine er ment som. Vinen er produceret af druerne Sauvignon Blanc, Pinot Grigio og Chardonnay, der er dyrket på vinmarker i Toscana. Vinen har været lagret dels på ståltanke og dels på franske egetræsfade. Det tilfører vinen mere intensitet og et strejf af krydderier.
Det er en elegant hvidvin, som har en klar lys strågul farve og en delikat og meget frugtig duft med noter af pære, abrikos og lime. Smagen er frisk, saftig og velafbalanceret, med lækker frugtsmag. Den afsluttes med en skønne eftersmag.

Kategorier: , ,
Del denne side

Beskrivelse

Producent: Banfi
Vinens nanv: Centine Bianco
Årgang og drue: 2018 Sauvignon Blanc, Pinot Grigio og Chardonnay

Castello Banfi er en Italiensk vingård beliggende i Montalcino i Toscana. Vingården er etableret i 1978 og råder i dag over 3000 hektar jord, hvoraf de ca. 1000 er beplantet med vinstokke. Siden etableringen har folkene bag Banfi kun investeret i det mest avanceret vinproduktionsudstyr. Hele herligheden er indrettet i en fæstning fra det 11. århundrede. Banfis konstante stræben efter det bedste, hr blandt andet resulteret i 12 kåringer som det bedste italienske vineri.