2018 Centine Rosé

DKK 135,00

Selvom det er svært at tale om hverdagsvin i denne prisklasse, er det ikke desto mindre det, som Centine er ment som. Vinen er produceret af druerne Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke. Det bibeholder så megen frugt som muligt.
Vinen er harmonisk. Den har rosévinens intense pink farve, frisk duft af grønne æbler og kirsebær. Smagen er dejlig sprød og velstruktureret. Den afsluttes med en blid og behagelig eftersmag.

Kategorier: , ,
Del denne side

Beskrivelse

Producent: Banfi
Vinens nanv: Centine Rosé
Årgang og drue: 2018 Sangiovese, Merlot, Cabernet Sauvignon

Castello Banfi er en Italiensk vingård beliggende i Montalcino i Toscana. Vingården er etableret i 1978 og råder i dag over 3000 hektar jord, hvoraf de ca. 1000 er beplantet med vinstokke. Siden etableringen har folkene bag Banfi kun investeret i det mest avanceret vinproduktionsudstyr. Hele herligheden er indrettet i en fæstning fra det 11. århundrede. Banfis konstante stræben efter det bedste, hr blandt andet resulteret i 12 kåringer som det bedste italienske vineri.