Vores originale italienske måltidskasse på abonnement


Italiensk måltidskasse
Måltidskasen indeholder 5 lækre retter

Fra: DKK 495,00 hver 4. uge

Få en spændende måltidskasser hver 4. uge – i alt 5 retter.

Få en spændende måltidskasse som vor Mamma sammensætter efter traditionelle italienske opskrifter. Måltidskassen er sammensat således, at du bør lave 3-4 af retterne indenfor 5 dage efter levering og de resterende kan du lave, når det passer dig bedst. Dermed er vores måltidskasser fleksible og reducere samtidigt madspild.

Måltidskassen leveres direkte til din hoveddør her 4. uge

Ingen binding på måltidskasse abonnementet, kan opsiges med dags varsel

Måltidskassen indeholder sunde og nærende retter efter italienske opskrifter

Opskrifter med billedillustrationer med i måltidskassen

Vælg Klassisk eller Vegetar måltidskasse

Clear

Varenummer (SKU): Abb.Feb22 Kategori:
Del denne side

Beskrivelse

Casa Della Mamma udvikler og sammensætter måltidskasser. En italiensk måltidskasse består af 5 lækre måltider. Måltidskassen indeholder lækker italiensk hverdagsmad. Ingredienser som vi selv importerer. Hvert måltid er helt i samme ånd som enhver italiensk Mamma med respekt for italiensk madkultur ville tilberede det. Selv til hverdag er det italienske køkken velsmagende og lækkert. Italienerne går ikke på kompromis når det gælder maden. Det er netop den kompromisløse tilgang til maden som vores måltidskasse afspejler. Hver 4. uge vil du modtage en ny kasse, som vi sender direkte til din hoveddør. Du får besked nogle dage i forvejen. Vores kasse indeholde både et kølerum og et grønt rum, således at alle ingredienserne i kassen transporteres bedst muligt. Dermed sikre vi også at kølevarerne bliver transporteret og opbevaret ved maksimalt 5 grader. Vores Mamma Beata har boet i Italien og kender til traditionerne og madkulturen i støvlelandet. Mamma sammensætter vores måltidskasser varieret og lækkert. Hendes måltidskasser består af 3 til 4 retter hvortil der leveres fersk kød, ost og grøntsager, samt 1 til 2 retter, som består af kolonial varer, som du kan tilberede, når det passer ind i din tidsplan. Samlet set modtager du altid en måltidskasse med 5 lækre måltider. Du bestemmer selv hvor mange personer måltidkassen skal være til. Når du abonnerer på en måltidskasse fra Casa della Mamma, får du 5 lækre italienske retter hver 4. uge. Alle ingredienserne er i en kvalitet, som italienerne forventer af deres hverdagsmad. Mange af retterne laves på blot 15-30 minutter – nemt, enkelt og utroligt velsmagende. Du kan altid opsige dit måltidskasse abonnement med dags varsel, blot ikke 3 hverdage før din næste levering. Når du modtager en italiensk måltidskasse fra Casa della Mamma, bliver du samtidig automatisk medlem af vores medimportør klub. Her vil du cirka 4 gange årligt modtage et tilbud om at blive medimportør af nogle lækre vine, som vi køber til dig direkte hos vinbonden.

Yderligere information

Antal personer i husstanden

1, 2, 3, 4, 5, 6

Variation

Klassisk italienske, Vegetar italiensk

Undgå madspild . tilpas måltidskassen

Den gennemsnitlige sult, Den store sult

I øjeblikket modtager vores kunder følgende retter når de får deres måltidskasse

Vores klassiske måltidskasse indeholder:
Cipolle alla Grossetana con carote glassate al limone – Fyldte løg med glaserede gulerødder
Gnocchi di patate e spinaci – Gnocchi af kartofler og spinat
Petti con finocchi al gratin con purea di fagioli – Gratineret kyllingebryst med fennikel og bønne puré
Risotto alle nociole, timo e limone – Risotto m/hasselnødder, timian og citron
Tortellini con succo alla Calabrese – Tortellini med chili tomatsauce

Vores Vegetar måltidskasse indeholder:
Cipolle alla Grossetana con carote glassate al limone – Fyldte løg med glaserede gulerødder
Gnocchi di patate e spinaci – Gnocchi af kartofler og spinat
Melanzana con finocchi al gratin con purea di fagioli – Gratineret aubergine med fennikel og bønne puré
Risotto alle nociole, timo e limone – Risotto m/hasselnødder, timian og citron
Tortellini con succo alla Calabrese – Tortellini med chili tomatsauce

spaghetti fra Vores originale italienske måltidskasse på abonnement

Casa Della Mamma udvikler og sammensætter originale italienske måltidskasser. En original italiensk måltidskasse består af 5 lækre måltider. Måltidskassen indeholder lækker italiensk hverdagsmad. Ingredienser som vi selv importerer. Hvert måltid er helt i samme ånd som enhver italiensk Mamma med respekt for italiensk madkultur ville tilberede det. Selv til hverdag er det italienske køkken velsmagende og lækkert. Italienerne går ikke på kompromis når det gælder maden. Det er netop den kompromisløse tilgang til maden som vores måltidskasse afspejler. Hver 4. uge vil du modtage en ny kasse, som vi sender direkte til din hoveddør. Du får besked nogle dage i forvejen. Vores originale italienske måltidskasse indeholder både et kølerum og et grønt rum, således at alle ingredienserne i kassen transporteres bedst muligt. Dermed sikre vi også at kølevarerne bliver transporteret og opbevaret ved maksimalt 5 grader.

Vi har rejst meget i Italien og besøgt mange forskellige regioner for at få inspiration til vores originale italienske måltidskasse. Herunder kan du læse lidt om nogle af Italiens regioner. 

Abruzzo

Abruzzo ligger i Midtitalien, og grænser op til Lazio, Molise, Marche og Adriaterhavet. Hovedstaden er L’Aquila der ligger mod øst, dog er den største by Pescara der ligger helt ud til havet. Abruzzo har det største samlede grønne areal i Europa, med sine 4 nationalparker, hvor man bl.a. finder brune bjørne, ulve, vildsvin og mange forskellige fuglearter. Ca. 74% af hele Europas flora og fauna finder man her.

Det er jo ”min” hjemregion og jeg har rejst der flere gange om året i de sidste 12 år, og har boet 2 år i byen Pescara, så det er helt sikkert den region jeg kender bedst – men jeg skal nok forsøge ikke at være for ”farvet” i forhold til alle de andre skønne regioner 😊. Det er, så vidt jeg ved, det eneste sted i verden, hvor man kan se havet mens man står på ski. En skøn region med en storslået natur, skønne strande, masser af historie, pragtfuld mad og lækre vine -og ikke at forglemme de dejlige mennesker.

Køkkenet i Abruzzo består meget af fisk pga. af de travle fiskere, der drager ud på havet, hver eneste aften – dog ikke søndag, og derfor spiser man aldrig fisk om mandagen. Fåre – og lammekød er også en meget stor del af de traditionelle retter, da der i mange år har været tradition for at hyrde får. Grøntsager udgør også en meget vigtig del af diæten, ligesom i resten af Italien. I det hele taget spiser Italienerne meget mere grønt end vi gør her i Danmark. Den regionale pasta hedder Chitarre, som betyder guitar. Det er fordi den bliver lavet på en speciel måde – pastadejen bliver rullet ud og derefter bliver det lagt hen over en kasse spænd ud med bronze tråde, der ligner en guitar – pastaen bliver så rullet igen og kommer ud i firkantet form – derfra stammer navnet Chitarre.

De regionale vine bliver lavet på Montepulciano d’Abruzzo (ikke at forveksle med byen Montepulciano der ligger i Toscana), den eneste officielle røde drue. Den bliver også brugt til rosévinen der kaldes Cerasuolo. Af hvide druer kan nævnes Trebbiano d’Abruzzo og Pecorino (også navnet på en ost).